Delen is fijn,

 

Anatolië is een geografie die vele beschavingen heeft gehuisvest van de oudheid tot nu die een culinaire cultuur heeft. De Ocakbaşı-keuken is een belangrijk onderdeel van de Anatolische culinaire cultuur en is gebaseerd op delen.

Hoewel het eerste wat in je opkomt als het gaat om Ocakbaşı, wordt gezien als een tafel met een grill erop, de meester die het vlees kookt aan de ene kant van de tafel en de gasten om hem heen is het doel van het bestaan van Ocakbaşı nooit veranderd van vroeger tot nu. Delen van leven, vreugde, verdriet en smaak .

Ali Ocakbaşı geeft deze cultuur een vorm met een nieuw begrip, en nodigt zijn gasten uit om te genieten van de belangrijke smaken van de Anatolische keuken. Vooral de kebab, met zijn nieuwe generatie Ocakbaşı-concept op iconische locaties in de belangrijkste steden van de wereld.

Ali Ocakbaşı wil zijn verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu opnemen met de duurzaamheid op gebaseerde praktijken in al zijn filialen. 

Ali Ocakbaşı streeft ernaar zijn verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu te vervullen op duurzaamheid gebaseerd op praktijken in al zijn vestigingen. Door samen te werken met familieboerderijen. Ali Ocakbasi ondersteunt ook het merk met de geografisch gemarkeerde endemische soorten in de regio. Het draagt evenveel bij aan de bebossing als zijn jaarlijkse CO2-voetafdruk, en betaalt zijn schulden aan toekomstige generaties met effectief afvalbeheer.

Ali Ocakbaşı blijft het trefpunt voor liefhebbers van delen en verwelkomt gasten die elk moment van de dag willen doorbrengen in Istanbul, Amsterdam en Barcelona met zijn ervaren team en menu vol creatieve smaken.